Metode de plata

Dharma Utilaje (dharma-utilaje.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Returnarea produselor cumparate

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.dharma-utilaje.ro in termen de 10 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor.

Returnarea produselor se poate face exclusiv de pe teritoriul Romaniei.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email la adresa comenzi@dharma-utilaje.ro prin care renuntati la produs. O descriere cat mai detaliata a motivului returnarii ne va ajuta sa ne imbunatatim serviciile pe viitor.

Renuntarea la produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de SC Dharma Utilaje SRL. Produsul se va trimite printr-o firma de curierat rapid pe care clientul o va alege, la adresa indicata de reprezentantul Dharma Utilaje.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur prin transfer bancar.


Daca produsul returnat este deteriorat, prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :