Transport si retururi

Dharma Utilaje (dharma-utilaje.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România (Ilfov, Bucuresti)

 • Curier rapid - Bucuresti si Ilfov,<20Kg, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  0,00 RON … 500,00 RON   →   20,00 RON
  501,00 RON sau peste   →   0,00 RON

România (cu exceptia Ilfov, Bucuresti)

 • Curier rapid - restul tarii, <20Kg, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  0,00 RON … 500,00 RON   →   27,00 RON
  501,00 RON sau peste   →   0,00 RON

România (cu exceptia Bucuresti)

 • Curier rapid - restul tarii, >20Kg, orice valoare, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de greutatea comenzii

  20 kg … 50 kg   →   50,00 RON
  50 kg … 100 kg   →   80,00 RON
 • Curier rapid - Bucuresti, >20Kg, orice valoare, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de greutatea comenzii

  20 kg … 50 kg   →   25,00 RON
  50 kg … 100 kg   →   35,00 RON

Returnarea produselor cumparate

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.dharma-utilaje.ro in termen de 10 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor.

Returnarea produselor se poate face exclusiv de pe teritoriul Romaniei.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email la adresa comenzi@dharma-utilaje.ro prin care renuntati la produs. O descriere cat mai detaliata a motivului returnarii ne va ajuta sa ne imbunatatim serviciile pe viitor.

Renuntarea la produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de SC Dharma Utilaje SRL. Produsul se va trimite printr-o firma de curierat rapid pe care clientul o va alege, la adresa indicata de reprezentantul Dharma Utilaje.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur prin transfer bancar.


Daca produsul returnat este deteriorat, prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :